«Карітас-Київ» до Дня Святого Миколая розпочав акцію «Подаруй солодкий сон дитині».

Приєднатись до акції можна за посиланням: https://dobro.ua/project/podushka_pid_podushku/

Спати на новій подушці та загорнутися в теплу ковдру – ця нібито наївна мрія може не здійснитися для багатьох дітей, які постраждали від війни сьогодні! Ми щиро сподіваємося, що завдяки Вам на свято Святого Миколая діточки зможуть відчути омріяний домашній затишок і любов!

Кількість сімей, які опинилися у скруті, та дітей, яких хочеться ощасливити дарунком, дуже велика. Та, на жаль, допомоги потребують все більше родин із дітьми, бо війна змушує людей покинути свої домівки. Тому ми просимо допомоги у зборі коштів на закупівлю постільної білизни, ковдр та подушок для дітей із сімей-переселенців, які самотужки не можуть забезпечити дітям умови для комфортного й здорового сну.

Аби волонтери фонду змогли стати посланцями Святого Миколая для кожної дитини з сім’ї переселенців, якими опікується БФ “Карітас-Київ”, просимо допомогти зі збором коштів на постільні речі, що будуть наповнені теплом у прямому й переносному значенні цього слова. Вартість одного комплекту таких речей становить 1240,8 грн. В рамках цього проєкту ми плануємо закупити тридцять комплектів.

Нехай візит Святого Миколая допоможе дітям відчути більше радощів, надії і віри в те, що у світі є багато людей, готових їм допомогти.

Благодійний фонд “Карітас-Київ” запрошує Вас підтримати цей проєкт на придбання дарунків для маленьких підопічних. Адже Миколай приходить до всіх і кожного!