«Карітас-Київ» спільно із Згурівською громадою допомагатимуть постраждалим від війни

Благодійний фонд «Карітас-Київ» у листопаді підписав Меморандум про співпрацю із Згурівською селищною радою.

Співпраця передбачає проведення спільних заходів, реалізації програм та проєктів у сфері соціального захисту населення Згурівської селищної територіальної громади.

– Важливо, що в такий складний час, незважаючи на щоденні виклики життя, ми намагаємось допомогти людям із соціально незахищених категорій, підтримати їх не тільки гуманітарною допомогою, а й докласти зусиль у проведенні соціально-виховної роботи разом із фахівцями «Карітас-Київ». – розповідає директор БФ «Карітас-Київ», о. Роман Сиротич.

– Співпраця з Благодійним фондом «Карітас-Київ» допоможе вирішити нам питання, які потребують певних кроків, – ділиться голова Згурівської селищної ради Василь Цвик. – Разом ми зможемо допомогти нашим громадянам подолати труднощі, з якими вони стикаються повсякчас та не залишити їх наодинці з бідами. Звичайно, це непросто зробити, адже хочеться допомогти всім, хто звертається по допомогу. Але впевнений, разом ми – сила. І з такими партнерами, як «Карітас-Київ», обов’язково зробимо все можливе.

Меморандум передбачає допомогу людям літнього віку, особам та дітям з інвалідністю, малозабезпеченим сім’ям, учасникам бойових дій АТО/ООС, внутрішньо переміщеним особам та іншим категоріям громадян, які потребують соціальної допомоги, соціального захисту та покращення якості життя.