Пральні машини від «Карітас-Київ» для мешканців Чернігівщини

29 вересня в селі Новоселівці Чернігівської області відбулося відкриття другого модульного містечка для людей, які втратили житло внаслідок бойових дій.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас-Київ» за підтримки The Procter & Gamble Company забезпечили мешканців пральними машинами.

«Всього нами було встановлено дванадцять пральних машин. Ця кількість має задовольнити потреби мешканців першого та другого модульних містечок в повному обсязі. Також наші партнери забезпечили їх пральним порошком. – прокоментував подію директор «БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич, – мешканці модульних містечок – це зараз найбільш чутливі верстви населення, які потребують допомоги. Спільні зусилля «БФ «Карітас-Київ» із нашими партнерами спрямовані на подолання проблеми базових потреб людей, які опинились у скрутній ситуації внаслідок російської агресії проти України».

Також директор благодійного фонду закликав долучатись до добрих справ всіх небайдужих. «Благодійний фонд «Карітас-Київ» завжди відкритий до співпраці та нових проєктів, що допоможуть тим, хто цього зараз потребує, – підкреслив о. Роман Сиротич.

Нагадаємо, 18 серпня Благодійний фонд «Карітас-Київ» за підтримки The Procter & Gamble Company встановив 8 пральних машин для мешканців першого модульного містечка Новоселівка.