150 домогосподарств Макарівщини забезпечено дровами

У Благодійному фонді «Карітас-Київ» завершився проєкт “Підготовка до зими”. Він реалізовувався на території Макарівської ТГ. За період функціонування проєкту було охоплено 150 домогосподарств.

«Допомога в підготовці до зими вкрай важлива для жителів Макарівщини. Ми забезпечили дровами людей із вразливих категорій населення. Вони найбільше потребують підтримки. Серед них малозабезпечені, багатодітні сім’ї, сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю, люди з інвалідністю, самотні особи похилого віку, люди з інвалідністю I або II груп, внутрішньо-переміщені особи та сім’ї ВПО. Обсяги допомоги суттєво підтримали мешканців громади», – зазначив директор БО»БФ»Карітас-Київ» отець Роман Сиротич.

Щиро дякуємо благодійникам, волонтерам, працівникам підрядної організації за своєчасне постачання і доставку дров, усім причетним, хто допомагав і підтримував, а також старостам сіл та працівникам Управління соціального захисту населення за допомогу в реалізації даного проєкту заради добробуту людей!!!