543 теплих комплекти отримали родини внутрішніх переселенців

В межах акції «ДОПОМАГАЄМО ЛЮДЯМ РАЗОМ 2022», яку організували компанія «Сингента» разом з українськими аграріями, «Карітас-Київ» видав 543 теплих комплекти родинам внутрішніх переселенців.

Збір коштів тривав з початку літа до кінця вересня 2022 року. За цей термін до проєкту долучились низка аграрних компаній. Купуючи такі акційні продукти Seedcare компанії «Сингента» як Вайбранс, Інтеграл, Селест, Макс, Вайбранс, Тріо та Максим Форте вони стали частиною акції.

В результаті компанія «Сингента» зробила благодійний внесок у розмірі 800 000 грн. На ці кошти були придбані теплі комплекти.

«Соціальна активність тривала орієнтовно чотири місяці. За цей час ми зібрали кошти і вже в грудні передали їх на благодійність. – Розповідає Яна Пархомова, представниця компанії «Сингента». – На ринку дуже багато благодійних фондів, але ми знали що «Карітас-Київ» надає всебічну допомогу і його робота зорієнтована на поточні проблеми суспільства, тому ми звернулись саме до Вас».

«Завдяки компанії «Сингента» ми зможемо продовжувати нести службу нашим бенефеціарам. – Каже директор БО «БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич. – Дякуємо, що цього року багато сімей змогли відчути омріяний домашній затишок і любов у холодні зимові вечори».

Потребуючих не стає менше, тому закликаємо долучатись до благодійності всіх небайдужих. В цей важкий час важливо бути одним цілим!